MCDONALD'S LEIDSESTRAAT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 363 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Leidsestraat. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 21:01 Had het eten besteld om 18:30 om 19:30 stond er dat de bestelling eas aangekomen, is alleen nooit gebeurt.
25 sep 2022 om 0:21 Na iets langer dan anderhalf uur wachten hadden we dan eindelijk onze koude burgers. Kansloos dit, liever mn geld ergens anders uitgegeven.
14 sep 2022 om 6:06 Never got my order
11 sep 2022 om 9:52 Een grote kanker ellende, smerigste wat ik ooit heb gegeten
8 sep 2022 om 18:34 Wurde kalt geliefert und unten an der Rezeption abgegeben.
6 sep 2022 om 18:10 Eten kwam na een uur koud aan. Patat was koud en slap, hamburgers koud en hard, cola was voor meer als de helft gelekt in de zak. Alles ging direct de prullenbak in!!!
30 aug 2022 om 13:23 deed veelste lang
7 aug 2022 om 22:57 Eten was koud, verkeerde bestelling gekregen, miste veel eten
15 jul 2022 om 21:07 Anderhalf uur gewacht, en niet eens de bestelling op orde.
10 jul 2022 om 10:23 We hebben echt 1,5 uur gewacht en het eten was koud. Hebben alleen het ijsje op kunnen eten
8 jul 2022 om 6:54 Laat ik eens voor een wrap gaan, lekker gezond. Maar als ik de wrap in mijn huis was tegen gekomen dan was het in de papierbak beland. Dus alleen de inhoud genuttigd, want ik eet geen karton. Jammer en dure grap dan.
3 jul 2022 om 21:40 Satisfied with everything. Food was warm enough. Delivery man very friendly. No complaints.