MCDONALD'S LEIDSESTRAAT

MCDONALD'S LEIDSESTRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 355 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Leidsestraat. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2022 om 22:55 I ordered at 6PM to have it at 8PM. Food arrived at 9:10ish. Delivery person didn't read the note and rang the wrong door. As usual with McDonald's, Coke spilled over. It looks impossible to get one order without problems, how difficult can it be?
12 jun 2022 om 21:29 Duurde zooooo lang
2 jun 2022 om 8:23 Het kwam koud binnen! Geen rietjes voor gesmolten Milkshake meegestuurd. Kwaliteit zeer matig!
29 mei 2022 om 23:42 Eten kwam een halfuur later aan, zonder geïnformeerd te worden. Daarnaast was het eten niet meer warm en de nuggets waren hard. Erg jammer. Ik heb gelijk gebeld maar ze wilden me niet helpen en zeiden dat ik Thuisbezorgd moest gaan bellen.
27 mei 2022 om 19:54 Verkeerde burger gekregen en wachttijd is mega lang.
25 mei 2022 om 23:48 drinken was open, alles zeiknat. weggegooid.
25 mei 2022 om 16:04 When I was placing an order it showed me that expected delivery time is 25 min, as soon as I placed it it turned to be 53, I've waited for more than an hour at the end
14 mei 2022 om 12:54 Ruim anderhalf uur op mn bestelling gewacht. Met Mc Donalds gebeld en die vertelde dat er geen bezorgers beschikbaar waren van thuisbezorgd. Eenmaal eten gehad was de helft koud. Niet mega allemaal.
8 mei 2022 om 19:45 Eten was warm, bezorgtijd veranderde een aantal keer. Miste ook iets, daarover contact opgenomen met McDonald's zelf; of geld terug of een nalevering. Wacht daarop nog.
6 mei 2022 om 21:55 The food to extremely long to arrive. The delivery time kept on jumping from 14 minutes to 10 minutes to 12 minutes and back to 14.
30 apr 2022 om 22:01 Lekker warm en leuk dat een keer een vrouw kan bezorgen. Onverwachts goede bezorging voor Maccie!
30 apr 2022 om 19:51 Ik heb voor de 2e keer een onvolledige bestelling gekregen!